Tentinrichting

Ellen’s Verhuur verhuurt ook inrichting voor de tenten. Zo heeft u een mooie inrichting voor uw feest/evenement, tegen een betaalbare prijs. Heeft u nog vragen, of bent u geinterreseerd? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier!.

Bezorgen is gratis binnen een straal van 15km. Valt u buiten dit gebied, worden er bezorgkosten gerekend.

Statafels

Als u een feestje geeft wilt u natuurlijk ook handige tafels hebben om de drankjes en hapjes op neer te zetten. Daarom verhuren wij ook statafels! U kunt deze gebruiken in een van onze tenten, een tuin of een zaal.

Wij hebben voor ieder feestje wel een mooie bijpassende statafel:
Statafel zonder rok: 5 euro per dag. Deze tafel is prima om te gebruiken voor een bedrijfsfeestje of feestjes in de tuin. Ze zijn ook erg makkelijk schoon te maken!

Statafel met rok 7,50 euro per dag: Dit is de ultieme tafel voor feestjes met een beetje luxe. Door de rok kunt u de tafels prima gebruiken op uw verjaardag of bij bruiloften.

Statafel met led lampen 20 euro per dag: Deze statafels zijn uitermate geschikt voor leuke en gezellige feestjes!

Bent u geïnteresseerd in onze statafels? Neem dan gerust contact met ons op.

Bier banken

Als u een groot feest geeft kan het voorkomen dat u te weinig tafels en zitgelegenheden heeft. Dit is logisch aangezien u niet gewend bent om zoveel mensen in huis te hebben. Om dit probleem te voorkomen bieden wij u onze grote biertafels aan. Deze biertafels hebben maar liefst 6 tot 8 zitplaatsen.

De biertafels zijn geschikt voor verjaardagen waar de gasten blijven eten. De tafels zijn ruim en makkelijk afneembaar. Iedereen kan lekker eten aan de tafels en morsen is geen probleem.

Ook is de biertafel geschikt voor kinderfeestjes waarbij de kinderen heerlijk kunnen knutselen of kunnen bakken. Alles is mogelijk op de biertafel. En angst voor vlekken of kringen is niet langer meer nodig!

Onze biertafels zijn beschikbaar vanaf 10 euro per set.

Bent u geïnteresseerd in onze biertafel? Neem dan gerust contact met ons op.

Ronde tafel met kleed

Heeft u een speciale gelegenheid? Te denken valt aan een bruiloft, een verjaardag of een ander leuk feest? Dan heeft u nu natuurlijk tafels nodig waar de klanten heerlijk aan kunnen zitten.

De meeste mensen hebben zulke tafels niet direct op voorraad. Vandaar dat wij ronde tafels met kleed aanbieden. Het kleed rondom de tafels maakt de tafel extra sfeervol.

Het is altijd fijn om een paar tafels op een feest te hebben. Mensen willen graag ergens hun drankje kwijt, ergens een hapje eten of gewoon even ergens rustig genieten van het feest.

Voor maar liefst 7,50 euro per dag heeft u al zulke mooie tafels!

Bent u geïnteresseerd in onze ronde tafel met kleed? Neem dan gerust contact met ons op.

Witte kuipstoel

Heeft u de tafels al helemaal geregeld, maar bent u nu nog opzoek naar stoelen? De meeste mensen zijn niet voorbereid op een feest waarbij vele stoelen nodig zijn. Daarnaast wanneer u de stoelen niet meer nodig heeft, nemen ze veel ruimte in wanneer u ze ergens op wilt slaan.

Daarom dat wij besloten hebben dat wij stoelen aanbieden voor feestjes, tegen een redelijke prijs. Zo bent u altijd verzekerd van genoeg stoelen voor uw fantastische feest.

Bent u opzoek naar comfortabele stoelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren voor maar liefst 2,50 euro per dag heerlijk zittende kuipstoelen waar u makkelijk de hele dag op zou kunnen zitten!

Bent u geïnteresseerd in onze Witte kuipstoelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tafel met kleed

Heeft u een groot feest? Maar bent u nog dringend opzoek naar tafels dan kunnen wij u goed van dienst zijn. De tafels die hierboven aangeboden werden vond u misschien iets te klein. U wilt grotere tafels zodat meerdere mensen bij elkaar aan tafel zitten en gezellig met elkaar een praatje kunnen maken.

De grote tafels zijn geschikt voor grote feestjes waar mensen blijven eten of mensen na een lange dag even kunnen zitten om bij te komen.

Voor slechts 5 euro per dag heeft u deze tafel.

Bent u geïnteresseerd in onze tafels met kleed? Neem dan gerust contact met ons op.

Barkrukken

Heeft u voor op uw feestje een paar mooie barretjes geregeld? Of bent u op zoek naar stoelen voor bij de statafels? Dan zijn de barkrukken de perfecte oplossing! Met de praktische stoelen kunnen uw gasten genieten van een drankje aan de bar of aan de statafel. Ze kunnen even ontsnappen van de drukte en even de tijd nemen om rond te kijken.

Niemand heeft volledig alle middelen in huis om een groot feest te geven. Wij willen u hierbij helpen door de geweldige barkrukken aan te bieden voor maar 5 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze Barkruk? Neem dan gerust contact met ons op.

Blauwe kuipstoel

Heeft u extra stoelen nodig voor uw feest dan bent u hier aan het juiste adres. De stoelen die hiervoor zijn weergegeven zijn de iets wat luxere stoelen, deze stoelen zitten misschien iets minder comfortabel maar zijn zeker geschikt voor een feestje.

De stoelen zijn ook zeer geschikt voor kinderfeestjes! Ze zitten prima en zijn makkelijk op te ruimen!

De stoelen zijn dan ook het goedkoopst van allemaal! Voor maar 1 euro per dag heeft u zo’n stoel!

Bent u geïnteresseerd in onze blauwe kuipstoel? Neem dan gerust contact met ons op.