Tenten

Ellen’s Verhuur verhuurt ook tenten. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en per dag. Wij zetten voor u de tent op. Dit doen wij zodat we zeker weten dat de tent goed en stevig staat. Heeft u nog vragen, of bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier!.

Bezorgen is gratis binnen een straal van 15km. Valt u buiten dit gebied, worden er bezorgkosten gerekend.

Stertent diameter: 10 meter

U geeft een mooi feest? Maar kunt wel een tent gebruiken? Echter wilt u geen saaie simpele tent, maar een moderne tent met stijl? Dan is onze stertent echt iets voor u.

Een stertent goed om schaduw te creëren op zonnige dagen of om te schuilen op momenten dat het regent!

Heeft u interesse in onze moderne stertent? Voor slechts 50,- per dag kunt u van deze tent gebruikmaken.

Bent u geïnteresseerd in onze stertent? Neem dan gerust contact met ons op.

Tent 4×8 meter / 5×10

Bij deze ruime tent kunt u kiezen tussen een oppervlakte van 32 vierkante meter of een oppervlakte van 50 vierkante meter.

De tent is geschikt voor verschillende soorten feestjes. Geeft u een groot feest dan is deze tent zeer geschikt.

Voor maar liefst 75,- euro per dag kun u genieten van de ruime tent van 32 vierkanten meter.
Voor maar liefst 150,- euro per dag kun u genieten van de nog ruimere tent van maar liefst 50 vierkante meter.

Wij van Ellen’s Verhuur helpen u graag door de tent voor u op te zetten. Dit scheelt weer een zorg nu u zo druk bent om het feest te organiseren.

Bent u geïnteresseerd in onze ruime tenten? Neem dan gerust contact met ons op.

Pagode crème kleur 5×6 meter

Deze ruime tent heeft een oppervlakte van 30 vierkante meter. De tent is geschikt voor verschillende soorten feestjes. Geeft u een groot feest dan is deze stijlvolle tent geschikt om het feest nog feestelijker te maken.

Voor maar liefst 75,- euro per dag kunt u genieten van deze mooie ruime tent.

Bent u geïnteresseerd in deze mooie, ruime en stijlvolle tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Opblaastent 12m diameter

Deze speelse tent wordt voornamelijk gebruik op kinder feestjes. Wilt u uw kind het feestje geven waar hij het nog jaren over gaat hebben? Dan is deze tent precies wat u zoekt.

De grootte dikke poten van de tent doen veel kinder verstelt staan. Samen met leuke speelactiviteiten en op zonnige dagen natuurlijke leuke water activiteiten is het feest helemaal compleet.

Even uitrusten onder deze speelse tent is precies wat u nodig heeft op een druk feest! Voor slechts 130,- euro per dag kunt u voor verschillende gelegenheden gebruik maken van deze handige opblaasbare tent.

Bent u geïnteresseerd in deze mooie, opblaasbare tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Beach Bar Tent 10m Diameter

Deze zeer luxe party tent zorgt voor het echte zomerse sfeertje op jouw tuinfeest. Voorzien van opblaasbare palmbomen.

Per dag voor 350 euro heb je een 10 meter in diameter aan overkapping. Uiterst geschikt voor beach thema feesten.

Pagodetent

De pagodetent is onmisbaar als u uw feest een sjieke uitstraling wilt geven. Door zijn hoge puntdak is het een echte sfeermaker en voor elk feest of evenement te gebruiken. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat elke afmeting te realiseren is.

Pagodetenten zijn ideaal voor een feest in de achtertuin, beurzen, festivals en publieksevenementen.

Voor slechts 175,- per dag kunt u onze sjieke pagodetent huren. Wij van Ellen’s Verhuur helpen u graag bij het opzetten.

Bent u geïnteresseerd in onze ruime tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Tent 6×12 meter

Deze ruime tent is zeer geschikt voor grote feesten. De oppervlakte van deze tent is ruim 72 vierkante meter.

Voor maar liefst 200,- per dat kunt u gebruik maken van deze grote feest tent. Door de mooie ronde ramen komt er veel licht naar binnen.

Door de grote tent hoeft u niet langer bang te zijn of het gaat regenen op u feest. U heeft al goeie voorzorgsmaatregelen genomen. Mocht het niet gaan regenen dan is deze tent alsnog een aanrader. Iedereen voelt zich welkom is een leuk versierde party tent!

Wij van Ellen’s Verhuur helpen u graag door de tent voor u op te zetten. Dit scheelt weer een zorg nu u zo druk bent om het feest te organiseren.

Bent u geïnteresseerd in onze ruime tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Skihut 5×10 meter

Deze speelse tent is onmisbaar op een gezellig sfeervol feestje. Wilt u eens iets anders dan een standaardtent? Dan is deze tent precies wat u zoekt.

De tent heeft veel weg van een leuke, gezellig skihut. De gezellig skihut maakt het feest helemaal compleet.

Gezellig een drankje doen onder deze speelse tent? Of lekker een dansje wagen? Niks is gek in deze gezellige skitent!

Voor slechts 350,- euro per dag kunt u voor verschillende gelegenheden gebruik maken van deze handige opblaasbare tent.

Bent u geïnteresseerd in deze mooie skihut tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Pubtent

Een opblaasbare pub tent zal veel monden doen openvallen. De gasten zullen erg onder de indruk zijn. Een pub staat bekend met een gezellige en leuke sfeer. Dit wilt u natuurlijk ook overdragen tijdens het feest. Wilt u eens iets anders dan een standaardtent? Dan is deze tent precies wat u zoekt.

De unieke opblaasbare pub waar iedereen het nog weken over zal hebben. Heerlijk een drankje en dansje doen in deze sfeervolle pub zal vele gasten laten stralen!

Voor slechts 350,- euro per dag kunt u voor verschillende gelegenheden gebruik maken van deze handige tent.

Bent u geïnteresseerd in deze mooie opblaasbare pub? Neem dan gerust contact met ons op.

Dome 10×10 meter

De dome wat ook wel koepel betekent, is een tent die een koepel vormt over de gezelligheid heen. De Dome heeft maar liefst een oppervlakte van 100 vierkante meter. Genoeg ruimte voor een groots en spectaculair feestje.

Voor slechts 375,- euro per dag kunt u voor verschillende gelegenheden gebruik maken van deze handige tent.

Bent u geïnteresseerd in deze mooie overkoepelende tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Tent 7×20 meter incl. houten vloer

Deze grote tent heeft maar lieft een oppervlakte van 140 vierkante meter. Met deze grootte oppervlakte is deze tent de grootste tent in onze assortiment.

De tent is uiterst geschikt voor grote feesten. Vele mensen kunnen onder deze tent een dansje wagen of een drankje drinken.

De houten vloer in de tent, maakt deze tent nog unieker. Door de houten tent hoeft u zich geen zorgen te maken om het gras waar het feest gevierd wordt. Het zou zonden zijn als het hele gras is platgetrapt door de gezellige feestgangers.

Daarnaast zorgt de houten vloer er ook voor dat er geen vuil in het gras terecht komt. Na het feest heeft u geen zin om al het gras door de spitten naar bierdopjes of ander vuil. Een bezem door deze tent is meer dan genoeg.

Voor slechts 850,- euro per dag kunt u voor verschillende gelegenheden gebruik maken van deze handige tent. Wij helpen u ook graag bij het opzetten van de tent.

Bent u geïnteresseerd in deze enorme tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Ronde punt tent 6.50 meter rond

De ronde punt tent is onmisbaar als u uw feest een sjieke uitstraling wilt geven. Door zijn hoge puntdak is het een echte sfeermaker en voor elk feest of evenement te gebruiken. De ronde punt tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat elke afmeting te realiseren is.

De ronde punt tenten zijn ideaal voor een feest in de achtertuin, beurzen, festivals en publieksevenementen.

Voor slechts 175,- per dag kunt u onze sjieke ronde punt tenten huren. Wij van Ellen’s Verhuur helpen u graag bij het opzetten.

Bent u geïnteresseerd in onze ruime tent? Neem dan gerust contact met ons op.

Tent 7×24

Deze ruime tent is zeer geschikt voor grote feesten.

Voor maar liefst 800,- euro zonder vloer en met vloer 1200,- euro per dag kunt u gebruik maken van deze grote feest tent. Door de mooie ronde ramen komt er veel licht naar binnen.

Door de grote tent hoeft u niet langer bang te zijn of het gaat regenen op u feest. U heeft al goeie voorzorgsmaatregelen genomen. Mocht het niet gaan regenen dan is deze tent alsnog een aanrader. Iedereen voelt zich welkom is een leuk versierde party tent!

Wij van Ellen’s Verhuur helpen u graag door de tent voor u op te zetten. Dit scheelt weer een zorg nu u zo druk bent om het feest te organiseren.

Bent u geïnteresseerd in onze ruime tent? Neem dan gerust contact met ons op.