Stormbaan

Ellen’s Verhuur verhuurd verschillende soorten stormbanen. Een opblaasbare stormbaan met verschillende grootes en thema’s. Klim omhoog, glijd naar beneden en klauter over alle obstakels naar het einde van de stormbaan. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Geniet van de pret van onze stormbaan. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, een sportdag of een buurtfeest waar mensen nog jaren over jullie praten.

De verschillende stormbanen zijn met elkaar te combineren. Zo krijgt u een lang parcours van meer dan 75 meter! De stormbanen zijn los te huur, maar ook in combinatie met elkaar. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier!

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en per dag. Wilt u begeleiding bij de stormbaan? Dit is mogelijk. De kosten voor begeleiding is 15 euro per uur per persoon. Heeft u toch nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier!.

Bezorgen is gratis binnen een straal van 15km. Valt u buiten dit gebied, worden er bezorgkosten gerekend.

Kinderstormbaan Spongebob 8×4 meter

Heeft u kinderen die helemaal fan zijn van Spongebob? Of heeft u zelf stiekem een grote voorkeur voor onze te gekke stormbaan van Spongebob? Met onze Spongebob stormkussen hopen wij in u wensen te voorzien.

Met deze mooie Spongebob stormkussen zullen kinderen enorm enthousiast zijn. Geen taart meer nodig. De kinderen zijn niet meer weg te krijgen!

Wij van Ellen’s Verhuur verhuren de speelse en unieke springkussen voor slechts 100,- per dag.

Ben u geïnteresseerd in onze speciale Spongebob stormkussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 Stormbaan 57 meter lang  

Staat u open voor nieuwe uitdagingen? Of wilt u een nieuwe uitdaging creëren voor de kinderen? Dan is de te gekke klauterbaan wat voor u!

In de te gekke Klauterbaan neemt men het tegen elkaar op om zo snel mogelijk naar boven te klimmen en zo snel mogelijk weer naar beneden te glijden via de achterkant. Maak het nog spannender door zeep en water op de helling te gooien.

U kunt het zo gek niet bedenken, maar wij van Ellen’s Verhuur garanderen een hilarische dag.

Voor 500,- per dag kunt u de hele dag genieten van de spanning en de hilariteit.

Bent u geïnteresseerd in onze uitdagende klauterbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Klauterbaan 14 X 3,8 X 5,2 meter (lxbxh)

Staat u open voor nieuwe uitdagingen? Of wilt u een nieuwe uitdaging creëren voor de kinderen? Dan is de te gekke klauterbaan wat voor u!

In de te gekke Klauterbaan neemt men het tegen elkaar op om zo snel mogelijk naar boven te klimmen en zo snel mogelijk weer naar beneden te glijden via de achterkant. Maak het nog spannender door zeep en water op de helling te gooien.

U kunt het zo gek niet bedenken, maar wij van Ellen’s Verhuur garanderen een hilarische dag.

Voor 140,- per dag kunt u de hele dag genieten van de spanning en de hilariteit.

Bent u geïnteresseerd in onze uitdagende klauterbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Stormbaan 14 x 5 meter (lxb)

De leuke stormbaan is geschikt voor alle soorten feestjes en sportevenementen. Wij van Ellen’s Verhuur bieden de stormbaan aan voor maar liefst 150,- per dag.

Laat de kinderen genieten van de sportieve baan en maak er een spannende wedstrijd van. Echter gaat het niet alleen om het winnen. De leuke stormbaan zorgt ook voor een enorme pret en gezelligheid.

Wilt u de stormbaan nog uitdagender of hilarischer maken? Maak de stormbaan nog leuker door er water en zeep op te gooien. De pret kan niet meer stuk op de te gekke stormbaan

Wil u de hilarische en spannende pret beleven? Neem dan gerust contact met ons op.

Stormbaan 17 X 3,8 X 4,75 meter (lxbxh)

Ook deze te gekke stormbaan zorgt voor een unieke nieuwe uitdaging. Rennen, kruipen, klimmen en springen. Niks is te gek bij de uitgebreide stormbaan.

Versla u vrienden of laat de kinderen een hilarische en spannende middag hebben. De wedstrijd sfeer zit er in, maar uiteindelijk draait het bij deze stormbaan allemaal op de pret die erop te beleven valt.

Ellen’s Verhuur bezorgt u met de te gekke en uitgebreide stormbaan de dag die niet snel vergeten zal worden. Voor slechts 175,- per dag bent u gegarandeerd van een dag vol met plezier.

Bent u geïnteresseerd in onze uitgebreide stormbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Stormbaan 26 x 5 meter (lxb)

Met de lengte van maar liefst 26m is dit de langste stormbaan in ons assortiment. Het is de stormbaan voor de echte waaghalzen. 20m lang rennen, klimmen, kruipen en springen om uiteindelijk als eerste de eindstreep te halen.

Versla u vrienden of laat de kinderen de lange stormbaan afgaan. Wij van Ellen’s Verhuur beloven u een sportieve, spannende en hilarische dag.

Durft u de uitdaging aan of wilt u andere deze spannende uitdaging laten beleven? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor slechts 270,- per dag kunt u deze te gekke en mega lange stormbaan gebruiken. Durft u deze uitdaging aan?

Boerenstormbaan 20x5x10 meter(lxbxh)

Onze unieke boerenstormbaan voor de echte dierenliefhebbers. Maar desondanks gaat het op deze stormbaan niet om het aaien van de lieve diertjes. Ook weer op deze unieke stormbaan is het de bedoeling om lekker te klimmen te klauteren.

Springen, klimmen, kruipen en glijden. Het blijft een enorme pret. Maar de stormbaan biedt meer. Vooral voor de kleintjes is dit de ultieme stormbaan want wie wil nou niet na het einde van een lange en spannende “wedstrijd” in de poten vallen van de lieve paarden.

Ellen’s Verhuur biedt de unieke stormbaan aan voor maar liefst 275,- per dag! Maar wel de dag waar men het nog lang over zal hebben.

Wil u de hilarische en spannende pret beleven van deze unieke boerenstormbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Stier 5×5 meter

De spannende en te gekke stier. Wie kent deze niet? Wie denkt het langer vol te houden? En wie zal uiteindelijk met de roem naar huis gaan?

De te gekke stier maakt het feest, de sportdag of eigenlijk elke dag helemaal compleet!
Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of klasgenoten! De spannende stier laat iedereen zweten!

Ellen’s Verhuur biedt de spannende stier aan voor 375,- per dag incl. begeleiding. De stier is niet te huur zonder begeleiding. Dit om er zeker van te zijn dat de stier voor de gewenste sfeer zorgt.

Wil u de hilarische en spannende pret beleven van deze te gekke stier? Neem dan gerust contact met ons op.

Mega waterglijbaan 40x10x18 meter (lxbxh)

Op een heerlijke zonnige dag kan een water activiteit natuurlijk niet ontbreken. Wij van Ellen’s Verhuur bieden daarom e reusachtige waterglijbaan aan. Voor slechts 2000 per dag bent u verzekerd van een dag met veel water pret.

Zowel kinderen als volwassenen zullen enorm genieten van de grote glijbaan. Een dag vol genot en plezier wordt bij deze glijbaan gegarandeerd. Niet langer meer bezig met waterballonnen vullen, maar heerlijk glijden en springen op de reusachtige en afkoelende waterglijbaan!

Wil u de hilarische en afkoelende pret beleven van de te gekke waterglijbaan? Neem dan gerust contact met ons op.