Springkussens

Ellen’s Verhuur verhuurt onder andere springkussens. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en per dag. Wilt u begeleiding bij de springkussens? Dit is mogelijk. De kosten voor begeleiding is 15 euro per uur per persoon. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier!.

Bezorgen is gratis binnen een straal van 15km. Valt u buiten dit gebied dan worden er bezorgkosten gerekend.

Grootste springkussen van de wereld 45x20x9 meter (lxbxh)

Wij hebben het! Het grootste springkussen van de wereld!

Het reusachtige unieke springkussen bedekt maar liefst een half voetbalveld. Een geschikte springkussen voor de grote evenementen/feestjes.

Het springkussen is opgedeeld in acht elementen die ieder een eigen land vertegenwoordigen. De kinderen, maar ook de oudere, zullen de hele dag zoet zijn op de geweldige springkussen. Springen van Egypte tot aan Parijs! U kunt het zo gek niet bedenken!

Door de reusachtige grootte kunnen er genoeg kinderen op spelen. Het springkussen is daarom ook een ideale keuze voor scholen of grote feesten!

De prijs is op aanvraag

Bent u geïnteresseerd in de grootste springkussen ter wereld? Neem dan gerust contact met ons op.

Paddestoel 4,5m diameter 5m hoog

Het paddenstoelen springkussen is een uitstekende keuze voor feestjes met jonge kinderen. Kabouter liefhebbers zullen genieten als geen ander. Hoe geweldig is het om als een kabouter in een paddenstoel te kunnen leven? En hoe geweldig is het dat het dan geen simpel leventje is, maar een leven waarin je de hele dag kunt springen en gek kunt doen?

De paddenstoel is de droom voor vooral jonge kinderen. Hiervoor is hij ook zeker groot genoeg. De paddenstoel is erg speels. Hierdoor is hij erg aantrekkelijk voor jonge kinderen.

Doordat de paddenstoel dicht is garanderen wij dat hij compleet veilig is voor de jonge kinderen. Door het huren van deze paddenstoel is uw feestje helemaal compleet

Voor maar 50 euro per dag huurt u deze springkussen

Bent u geïnteresseerd in onze paddenstoel? Neem dan gerust contact met ons op.

Paddestoel diameter 6 meter

Heeft u een groter feestje en denkt u dat de vorige paddenstoel te klein is dan is dit de perfecte oplossing. Ook deze paddenstoel is voornamelijk geschikt voor jonge kinderen. Heerlijk springen en gek doen dat wil toch ieder kind?

De kinderen kunnen heerlijk hun energie kwijt, terwijl de ouders heerlijk kunnen genieten van vrienden, kennissen en familie. Doordat de paddenstoel dicht is hoeft niemand bang te zijn dat de kinderen uit het springkussen vallen.

Door het huren van de paddenstoel bent u verzekerd dat het georganiseerde feestje in alle behoeftes zal voorzien. Heerlijke en plezierige oplossing dus voor ieder feest geschik!

Voor maar 60 euro per dag huurt u deze paddenstoel.

Bent u geïnteresseerd in onze paddenstoel? Neem dan gerust contact met ons op.

Kasteel roze 4×4 meter

Dit fantastische prinsessen springkussen is de droom voor ieder meisje. De meisjes zullen helemaal enthousiast worden wanneer zij deze fantastische springkussen zien! Meisjes houden van prinsessen en van roze! Wij zijn er van overtuigd dat deze springkussen de gangmaker is voor ieder feestje!

Het springkussen maakt een meidenfeest dan ook helemaal compleet.

Door de mooie prinsessen print en de roze kleur durven wij u te garanderen dat de meiden erg enthousiast en opgelaten zullen zijn. Dit feest zal niet snel vergeten worden!

U huurt dit kasteel al voor 50 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze roze kasteel? Neem dan gerust contact met ons op.

Kasteel XL 5×6 meter hoogte 6 meter

Het fantastische springkussen is een XL kasteel. Gegarandeerd een gangmaker voor ieder feestje! Alle kinderen zijn enthousiast wanneer het gaat om een kasteel. Meisjes denken gelijk aan prinsessen en aan de lieve prins. De jongens denken gelijk aan prinsen, ridders en draken!

Het springkussen is geschikt voor iedereen en voldoet aan de fantasieën die ieder kind heeft! Heerlijk springend het kasteel leven beleven!

Deze XL kasteel is een ruim springkussen met ruimte voor minimaal 8 kinderen! Leuk dus als u een kinderfeest of familiefeest geeft.

U huurt de mooie kasteel al voor 75 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze XL Kasteel? Neem dan gerust contact met ons op.

Boot 3×6 meter

De fantastische boot is een uitstekende keus voor kinderen die houden van een piratenfeestje! De kinderen kunnen zich een mooie verbeelding maken van het echte piratenleven. Het lijkt net of ze op zee varen! Alleen zonder alle gevaren.

Springend piraatje spelen! De kinderen zullen zich heerlijk vermaken. Perfect voor een themafeestje, maar eigenlijk is het springkussen geschikt voor alle soorten feestjes!

Dus wilt u uw kinderfeest compleet maken? Huur dan nu de unieke boot.

De boot verzekerd u van een feest met veel gezelligheid en genietende kinderen.

U heeft de boot al voor maar liefst 50 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze boot? Neem dan gerust contact met ons op.

Boot 4×7

Ook deze boot is een uitstekende keus voor kinderen die houden van een piraten feestje! Heerlijk springen op een boot zonder alle gevaren die piraten meemaken. De boot is echter groter dan de boot hiervoor.

Dus geeft u een groot feest en wilt u uw feestje compleet maken? Waarbij alle kinderen zich heerlijk kunnen vermaken? Huur dan nu de spectaculaire piratenboot!

Geschikt voor grote feestjes en voor feestjes met een leuke piraten thema. De boot zal de gangmaker zijn van het spectaculaire feest!

Het springkussen verzekerd u van een feest met veel gezelligheid en enthousiaste kinderen

U heeft de boot al voor maar liefst 120 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze boot? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrachtwagen 4×8 meter

Heeft u kinderen die nergens anders over praten dan over autootjes en vrachtauto’s dan is de te gekke vrachtwagen springkussen echt iets voor u.

De te gekke springkussen zal een grote vreugde opwekken bij de kinderen. Wat is het toch super gaaf als je kleine wonder aankomt en de te gekke vrachtwagen ziet staan. De kinderen zullen helemaal overdonderd zijn!

Gegarandeerd dat de kinderen hier niet meer van af willen komen en zich gedurende het hele feest heerlijk zullen vermaken.

U huurt dit vette springkussen al voor 85 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze vrachtwagen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aap 5×6 meter

De vrolijke springkussen met als leuke uitstraling de hoofd van een aap valt goed in de smaak bij de kinderen. Vooral bij kinderen die gek zijn op dieren en het maar al te fantastisch vinden dat het springkussen een reusachtige apenhoofd heeft!

Het springkussen is erg speels en erg ruim. Geschikt dus voor ieder feestje. De sfeer van het springkussen brengt de kinderen in een geweldige omgeving.

Wij kunnen u garanderen dat de kinderen het hele feest in de ban zullen zijn van de fantastische springkussen!

U huurt deze aap al voor 65 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in deze speelse apenspringkusssen? Neem dan gerust contact met ons op.

Clown 5,60m x 6,60m x 10m (lxbxh)

Op afstand is deze clown al goed zichtbaar! Geen enkel kind die dit over het hoofd ziet.

Gunt u uw kind een feest dat onvergetelijk is? Dan is dit springkussen echt iets voor u.

De kinderen zullen het er nog weken over hebben. Wat een leuke verrassing zou dit zijn voor alle gasten! De kinderen zullen zich enorm vermaken. Niks is leuker dan springen op de reusachtige, speelse clown springkussen.

De uitstraling van het springkussen geeft de kinderen het idee alsof zij bij een circus zijn! Speels, leuk en reusachtig! De perfecte combinatie voor kinderen!

Voor maar 100 euro per dag kunt u deze mooie clown al huren.

Bent u geïnteresseerd in onze clown? Neem dan gerust contact met ons op.

Springkussen Kiss 5×5

Onze Kiss springkussen is geschikt voor verschillende soorten feestjes. Het springkussen kan gebruikt worden voor thema feestjes, maar kan ook gebruik worden voor een leuk vrijgezellenfeest voor de mannen of voor een ander feest waarbij de ouderen hun speelse persoonlijkheid weer naar boven willen halen.

Het springkussen heeft een uitstraling van de band Kiss. De toegang tot het springkussen is via de mond. De rode tong die uitsteekt en waar men overheen moet kruipen om naar binnen te komen, is waar Kiss bekend om staat.

Een erg realistische springkussen die Kiss goed vertegenwoordigd!

De kosten voor de spectaculaire Kiss springkussen bedragen 65 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze reuze glijbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Glijbaan 9x6x8 meter (hxbxl)

De zomerse glijbaan is de perfecte attractie voor kinderen van alle leeftijden. De attractie is voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen om ongelukken te voorkomen.

Via het trappetje kunnen de kinderen zelf makkelijk naar boven klimmen zonder zich te blesseren en de bovenkant is afgedekt met een veiligheidsnet zodat de kinderen niet naar beneden kunnen vallen.

De glijbaan zorgt gegarandeerd voor een geslaagd feestje! De kinderen zullen volop actief zijn met deze ‘beveiligde’ glijbaan. Op deze manier kunt u zelf rustig zitten zonder dat u zich druk hoeft te maken om de spelende kinderen.

U huurt deze glijbaan al voor 150 euro per dag!

Bent u geïnteresseerd in onze glijbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Glijbaan 10 meter hoog, 5 meter breed

Deze glijbaan is de grotere versie van de glijbaan hiervoor.
Deze spectaculaire glijbaan is de droom van ieder kind. Maakt niet uit hoe oud je bent. iedereen zal zich vermaken op deze fantastische glijbaan.

Wilt u deze glijbaan nog spectaculairder maken? Dan adviseren wij u om deze glijbaan met water en zeep in te smeren. Hierdoor wordt deze glijbaan een spannende maar vooral een leuke ervaring voor jong en oud.

Heerlijk glijden en springen! Deze multifunctionele glijbaan is gegarandeerd een gangmaker voor alle soorten feestjes!

De kosten voor deze spectaculaire glijbaan bedragen 150 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze reuze glijbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Grote glijbaan 10×10

Dit springkussen is de grootste versie van de glijbanen.

Naast het feit dat men hier heerlijk kunt glijden, bestaat het springkussen ook uit een groot gedeelte waar men heerlijk kunt rond springen!

Een multifunctionele en grote springkussen waar ieder kind zich het hele feest zal gaan vermaken. Ook de ouderen zullen wellicht een sprongetje willen wagen. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Iedereen zal genieten van het springkussen met glijbaan!

Wilt u het springkussen met glijbaan nog iets spectaculairder maken? Wij adviseren u om er wat water met eventueel wat zeep op te doen. Iedereen zal genieten van dit grote springkussen, met glijbaan en de hindernis door de gladde sop!

De kosten voor deze spectaculaire glijbaan bedragen 375 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze reuze glijbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Speeltuin 10×10 meter

Altijd al een springkussen in uw tuin gewild? Dan is dit uw kans! Met de opblaasbare speeltuin zullen de kinderen zich niet vervelen! Geschikt voor een feestje waarbij er veel kinderen zijn uitgenodigd.

De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de opblaasbare speeltuin, terwijl de ouders heerlijk even kunnen bijkletsen met vrienden en familie.

Het springkussen bestaat uit twee gedeelten. Aan de ene kant is het springkussen voorzien van leuke obstakels en aan de andere kant kunt u deze opblaasbare speeltuin zelf inrichten met leuke spelactiviteiten voor de kinderen!

U huurt deze opblaasbare speeltuin voor 125 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze opblaasbare speeltuin? Neem dan gerust contact met ons op.

Springkussen multiplay 5×5

Het speelse springkussen is echt wat voor de kinderen! Het springkussen is speels en heeft een leuke uitstraling. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken op en in deze springkussen.

Het springkussen zal de kinderen het gehele feest bezig houden. Springen, klimmen, glijden, kruipen. De kinderen zullen erg veel schik hebben aan het speelse springkussen.

Het springkussen is erg multifunctioneel en onmisbaar op de feestjes die nooit vergeten zullen worden.

De kosten voor het speelse springkussen bedragen 75 euro per dag.

Bent u geïnteresseerd in dit springkussen? Neem dan gerust contact met ons op.