Spellen

Ellen’s Verhuur verhuurd spellen.

Spellen zijn een leuke aanvulling op uw feest. Met deze actieve spellen, maakt u uw feest onvergetelijk!

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en per dag. Wilt u begeleiding bij de spellen? Dit is mogelijk. De kosten voor begeleiding is 15 euro per uur per persoon. Heeft u toch nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier!.

Boomstam zagen met lange zagen

Wilt u een actief feest organiseren waarbij alle gasten/kinderen fanatiek bezig zijn met het laten zien wat zij allemaal in huis hebben? Dan is dit spel echt wat voor u!

Laat de sportiviteit van de mensen naar boven komen. Met het fanatieke, maar vooral gezellige spel zullen de mensen enorm genieten.

Bij Boomstamzagen moet men met 2 personen zo snel mogelijk proberen een stuk van de boomstam af te zagen. Leuk onderdeel bij een feestje.

Het spel wordt verhuurd voor maar liefst 30,- per dag. Houdt er wel rekening mee dat het spel verhuurd wordt zonder boomstammen.

Bent u geïnteresseerd in onze boomstamzager? Neem dan gerust contact met ons op.

Kaasdragen

Een leuk, uniek oud Hollands spel. Voor ieder feest type geschikt. Wilt u de gasten/kinderen laten genieten van een actief feest? Dan is dit spel echt wat voor u.

De bedoeling is dat er twee spelers zo snel mogelijk een parcours afleggen. In het parcours zitten een aantal bochten, zodat de kazen van de drager af kunnen vallen. Dan moeten de spelers stoppen om de kazen weer op te stapelen. Neem de tijden op met een stopwatch. Als alle spelers hebben gelopen, hebben de dragers met de snelste tijd gewonnen.

Een sportief en fanatiek spel voor maar liefst 50,- per dag. Bent u geïnteresseerd in onze kaasdrager? Neem dan gerust contact met ons op.

Buikschuifbaan

Een buikschuifbaan is een geweldige attractie voor op een evenement! In de zomer is het huren van een buikschuifbaan letterlijk een spetterende aandachtstrekker. U kunt een aanloop nemen, springen en 18 meter lang op uw buik schuiven over de baan!

Onmisbaar voor elk zomers evenement. Kinderen, jongeren en volwassenen vermaken zich uitstekend op de opblaasbare buikschuifbaan die u bij ons in Groningen kunt huren!

Een hilarische en afkoelende activiteit voor maar liefst 100,- per dag. Bent u geïnteresseerd in onze buikschuifbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Paardenrenbaan 10×12 meter

Ideaal voor de dierenliefhebbers en eigenlijk voor alle kinderen, jongeren en volwassenen die een hilarische dag willen beleven. Ga zitten op het paard en hobbelen maar!

Het spel werkt eigenlijk net zoals een echte paardenrenbaan. Het enige verschil is dat u nu degene bent die aan het hobbelen is. Hoe hilarisch is het feit dat u op een paardenkussen zit en als een paard aan het hobbelen bent om als eerste de eindstreep te halen?

Een vredige dag met veel hilarische momenten wordt u beloofd voor maar liefst 100,- per dag.

Bent u geïnteresseerd in onze paardenrenbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Kussengevecht boven water

Een leuke activiteit voor op de zonnige dagen. Het kussengevecht boven het water mag niet ontbreken bij een  geweldige evenement.

Altijd al een vriend, collega of familielid willen uitdagen voor een kussengevecht. Grijp dan nu uw kans!

Met dit spel krijgt u een kussen in uw hand, u neemt plaats op de stang boven het water en probeert de tegenstander in het water te krijgen.

Een leuke uitdaging want wie blijft het langst op de paal zitten?

Een leuke, afkoelende activiteit voor maar liefst 100,- per dag. Bent u geïnteresseerd in onze kussengevecht boven het water? Neem dan gerust contact met ons op.

Zeephelling

Wie kan er het snelste klimmen? En wie durft er het hardst naar beneden te glijden? Een zeephelling is een opblaasbare klauterbaan die erg leuk is voor zowel jong en oud. Aan de ene kant klimt u aan het klauter touw omhoog, zodat u aan de andere kant van de gladde helling af kunt glijden. U kunt een zeephelling huren als onderdeel van een spelletjesmiddag, sportdag of feestje.

Ellen’s verhuur biedt deze afkoelende en spectaculaire zeephelling voor maar liefst 100,- per dag. Bent u geïnteresseerd in onze zeephelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Fietsrace

Een echte fietsrace! Klaar voor de start en af!

Deze leuke opblaasbare fietsbaan is geschikt voor alle soorten feestjes. De kinderen zullen zich heerlijk vermaken.Een leuke en gezellige dag met veel vrolijkheid en vreugde! De fietsbaan zorgt hiervoor!
U kunt zelf verschillende spelletjes bedenken die in de opblaasbare fietsbaan gespeeld kunnen worden.

Wie is het snelste? Wie zal het eerste de eindstreep halen? Of wie kan de mooiste trucjes. U kunt het zo gek niet bedenken.

Voor maar liefst 100,- per dag kunt u de hele dag gebruik maken van deze leuke fietsbaan! Bent u geïnteresseerd in onze fietsbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Dartbord

Ooit wel eens gedart met een voetbal op een levensgroot dartbord? Bij Ellens Verhuur kan dat! Wij hebben een dartbord van maar liefst 2.5 meter hoog! gegarandeerd veel speel plezier voor jou, je vrienden en familie! Door vanaf een afstand met een voetbal die blijft kleven aan het bord te schieten zorg je voor een competitieve sfeer tussen jou en je medespelers! Wij komen het bord bij jullie opzetten op de beste locatie. En als jullie speeldag voorbij is halen wij hem ook weer netjes op. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan via het contact formulier.

Wil je dit te gekke dartbord huren? Je hebt hem al staan voor € 75,- per dag!