Overig

In de categorie overige vindt u artikelen die een mooie aanvulling kunnen zijn op uw feest/evenement. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en per dag. Wilt u begeleiding bij de machines? Dit is mogelijk. De kosten voor begeleiding is 15 euro per uur per persoon. Heeft u nog vragen, of bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier!.

Bezorgen is gratis binnen een straal van 15km. Valt u buiten dit gebied, worden er bezorgkosten gerekend.

DJ Booth/Podium Demon Skull

Organiseert u een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement en heeft u nog een gave DJ Booth/Podium nodig? Dan is dit Demon Skull Podium uiterst geschikt voor uw feest! Met deze DJ Booth praten uw gasten volgend jaar nog steeds over het spectaculaire feest!

De Demon Skull DJ Booth Podium is zeer geschikt voor een feestelijke uitstraling, maar ook voor thema feestjes.

Voor slechts €850,-  wordt uw feest het gesprek van het jaar. DJ Booth dient wel zelf opgehaald te worden met eigen vervoer.

Bent u geïnteresseerd in onze Demon Skull DJ Booth? Neem dan gerust contact met ons op.

Sound Speaker

Organiseert u een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? Dan is muziek een belangrijke factor! Wilt u goed geluid hebben op uw feest? Kies dan voor onze speakers! De speakers maken uw feest helemaal compleet!

 

Voor slechts €30,-  per speaker per dag maakt u uw feest sfeervol en onvergetelijk.

Bent u geïnteresseerd in onze speakers? Neem dan gerust contact met ons op.

Skydancer witte tube

Heeft u een verjaardag, bedrijfsfeest of een andere feestelijke gebeurtenis? Dan is deze skydancers echt wat voor u! Ze dansen heen en weer en met een lengte 6 meter word uw feest niet gemist!

Ben u geïnteresseerd in onze skydancer Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt deze feestelijke skydancer huren voor slechts 50,- per dag.

Boog 8 meter hoog

Heeft u een feest of een ander gelegenheid waar deze super leuke boog bij past? Ontvang u gasten met stijl door deze mooie champagne boog van 8m in de entree te zetten.

Voor slechts 45,- per week kunt u een lange tijd gebruik maken van deze mooie boog!

Ben u geïnteresseerd in onze speciale boog? Neem dan gerust contact met ons op.

Mobiele tap

Organiseert u een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? Voor een mobieletap bent u dan bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elk evenement een geschikte tapwagen beschikbaar.

U hoeft niet langer meer naar de keuken om de drankjes voor de gasten klaar te maken. Erg handig dus voor alle soorten feestjes!

Voor slechts 50,- per dag kunt u het gehele feest gebruik maken van deze handige tap. De tap wordt geleverd inclusief koolzuur. Er zijn ook mogelijkheden m.b.t. bijvoorbeeld een barman.

Bent u geïnteresseerd in onze mobieletap? Neem dan gerust contact met ons op.

Mobiele tap met led-ombouw en 2 witte pilaren

Organiseert u een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? En vindt deze plaats in de avond (overdag kan natuurlijk ook)? En wilt u een bar met een mooie en feestelijke uitstraling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U hoeft niet langer meer naar de keuken om de drankjes voor de gasten te maken. Erg handig dus voor alle soorten feestjes!

Daarnaast zorgt de mooie ledverlichting voor een mooie en feestelijke sfeer.

Voor slechts 100,- per dag kunt u het gehele feest gebruik maken van deze handige bar. De bar wordt geleverd inclusief koolzuur. Er zijn ook mogelijkheden m.b.t. bijvoorbeeld een barman.

Bent u geïnteresseerd in onze bar? Neem dan gerust contact met ons op.

Palmboombar

Organiseert u een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? Dan kan deze fantastische bar natuurlijk niet ontbreken. Deze bar geeft de gasten het feestelijke gevoel alsof zij heerlijk op vakantie zijn.

De palmboombar is zeer geschikt voor een feestelijke uitstraling, maar ook voor thema feestjes.

Met deze functionele bar hoeft u niet langer meer drinken op te halen. Alles is direct aanwezig bij het feest zelf. Geen lange wandelingen meer naar de keuken of naar een simpele dranktafel. Deze bar is functioneel maar heeft ook een leuke uitstraling die uw feest zeer zeker feestelijk maakt!

Voor slechts 80,- per dag kunt u het gehele feest gebruik maken van deze handige bar. De bar wordt geleverd inclusief koolzuur. Er zijn ook mogelijkheden m.b.t. bijvoorbeeld een barman.

Bent u geïnteresseerd in onze fantastische palmboom bar? Neem dan gerust contact met ons op.