Over Ons

Ellen’s verhuur is gestart in maart 2015. We zijn een jong en enthousiast bedrijf dat graag een aanvulling wil zijn op uw feest of evenement.

Er komen veel dingen kijken bij het organiseren van een leuk of groot feest. Dit kan voor veel stress zorgen. Wij ontnemen graag deze zorgen door uw feest van top tot teen te verzorgen. Hier zorgen wij voor door handige elementen of door leuke activiteiten aan te bieden.

Wij verhuren o.a. partytenten met allerhande toebehoren, springkussens, stormbanen en diensten die uw feest nog leuker maken.

Met onze activiteiten bent u verzekerd van een spectaculair feest. De gasten zullen zich optimaal vermaken. Door middel van onze producten en diensten bent u verzekerd van een feestelijk, sfeervol en gezellig feest.

Tevens kunt u bij ons terecht voor opblaasfiguren zoals Abraham, Sarah, Baby en Bruidsbogen. Hiervoor werken we nauw samen met H & B verhuur. Onze passie is organiseren.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de vele mogelijkheden. Niks is onmogelijk bij Ellens Verhuur!